9
HomeFiatFiat onderhoud

Fiat onderhoud

Bij AutoWinkel kun je altijd terecht voor onderhoud, APK of reparatie, wat de leeftijd van je auto ook is. Onze klanten profiteren van een uitgebreid servicepakket en we zorgen ervoor dat je veilig rijdt tegen zo min mogelijk kosten. Met onze all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent.

Reparatie van je Fiat? Wij streven ernaar de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden. Als je bijvoorbeeld niet meteen nieuwe onderdelen wil laten gebruiken, dan kijken wij of gebruikte materialen een goed alternatief zijn.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Wij begrijpen dat het niet altijd uitkomt om naar onze garage te komen. Daarom komen wij je auto graag halen. Als het nodig is, wisselen we de auto dan om voor een leenauto. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

FIAT GARANTIE – 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Bij de aankoop van een nieuwe Fiat is een fabrieksgarantie van 2 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Dit is met onbeperkt aantal kilometers en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. Ook ben je verzekerd van 2 jaar mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa.
Een nieuwe Fiat wordt geleverd met 2 jaar lakgarantie en 8 jaar carrosseriegarantie.

EXTRA GARANTIE – MAXIMUM CARE

Wil je genieten van 5 jaar garantie in plaats van de 2 jaar fabrieksgarantie? Dat kan! Het is mogelijk om uit te breiden met een aanvullende garantie met Maximum Care van Mopar Vehicle Protection, dit beschermt je voertuig (mechanische en elektronische componenten) tot en met 5 jaar na eerste registratie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

SERVICEPLUS PAS

Tijdens de fabrieksgarantie van jouw Fiat kun je rekenen op de 24-uurs pechhulpdienst. Maar ook na de fabrieksgarantieperiode wil je bij onverwachtse pech snel geholpen worden! Dag en nacht, zeven dagen per week en door heel Europa. Voor slechts € 53,95 per jaar geeft deze pas een uitgebreide Pechhulpdekking voor Europa en daarnaast geniet je van een aantal bijkomende gratis services. Vraag de ServicePlus Pas nu aan bij één van de vestigingen van AutoWinkel.
Voor meer informatie, bekijk de brochure en de algemene voorwaarden.

De service-adviseurs en monteurs van AutoWinkel staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien.

Werkplaatsafspraak plannen
HomeFiatFiat onderhoud