Jeep Compass nu in de showroom

Geplaats op: 04/07/2017

De nieuwe Jeep Compass biedt een ongeëvenaarde combinatie van eigenschappen, waaronder het beste 4x4 systeem, karakteristiek Jeep design, uitstekende on-road rijdynamiek en een volledige reeks gebruiksvriendelijke connectiviteit- en veiligheidstechnieken. De Jeep Compass is er al vanaf € 30.990,- of € 399,- / mnd (o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar).

Vraag proefrit aan     Vraag brochure aan

Innovatieve schoonheid

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt.

4x4 techniek van de toekomst

De combinatie van ongeëvenaarde 4x4-prestaties met geavanceerde motoren en versnellingsbakken maken de nieuwe Jeep Compass toonaangevend in zijn klasse. Naast een keuze uit diverse zuinige benzine- en dieselmotoren, is hij leverbaar met twee innovatieve permanente 4x4-systemen die garant staan voor de legendarische Jeep® offroad-kwaliteiten.

Gelimiteerde Opening Edition

Profiteer nu nog van een zeer rijk uitgeruste openingseditie. De Compass Opening Edition is o.a. uitgerust met 18-inch lichtmetalen velgen, dakrails, donkergetint privacyglas, automatische dual-zone airconditioning en een Uconnect-infotainmentsysteem met 8,4 inch touchscreen. De Jeep Opening Edition is er vanaf € 37.990,- of voor € 499,- per maand (o.b.v. 60 aanden en 10.000km/jaar).

Configureer mijn Jeep Compass