• Jeep Renegade

  Jeep Renegade

  Rijklaar v.a. € 25.240,-

 • Jeep Grand Cherokee

  Jeep Grand Cherokee

  Nu met €8.500 voorraadvoordeel!

 • Jeep Wrangler

  Jeep Wrangler

  Verkrijgbaar v.a. € 33.990,- . Nu mét €2.000 voordeel!
  Gratis ombouw naar grijs kenteken t.w.v. €2590

   

 • Jeep Compass

  Jeep Compass

  Verkrijgbaar v.a. € 31.940,- inclusief €2.500 voordeel!

Jeep dealer

AutoWinkel is officiëel Jeep dealer van regio Woerden, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe Jeep, Jeep occasions of onderhoud in onze Jeep garage.

Jeep garage

Onze gecertificeerde Jeep monteurs kennen jouw Jeepals geen ander. We streven er altijd naar het onderhoud zo kosten efficient mogelijk uit te voeren. Voor reparaties gebruiken wij in overleg waar mogelijk gebruikte onderdelen. Plan via onderstaande button een werkplaatsafspraak in.

Plan een werkplaatsafspraak

Jeep occasions

We hebben altijd diverse Jeep occasions op voorraad. Omdat wij officieel Jeep dealer zijn kennen wij de auto's als geen ander. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Onze Jeep occasions worden standaard afgeleverd met 12 maanden garantie.

Bekijk onze Jeep occasions

Jeep: meer dan 75 jaar historie

Vanaf 1941 is Jeep begonnen met het maken van, in eerste instantie militaire, terreinauto's. Toen nog onder de naam 'Willys'. Pas vanaf 1950 zijn rechten om de naam 'Jeep' te mogen gebruiken verworven. Vooral in de jaren 70 waren meerdere modellen van Jeep zeer populair in de VS.

Jaren 90

Vanaf midden jaren '90 werd Jeep steeds populairder in Europa. Met onder andere de Cherokee en de Grand Cherokee (de eerste échte SUV) is er een lijn ingezet waar nog steeds aan vastgehouden en doorontwikkeld wordt.

Jeep nu

Nadat Jeep in 2014 volledig in handen van Fiat kwam, zijn wij in 2017 ook gevraagd om Jeep te vertegenwoordigen. Met de complete modellijn van Renegade tot aan Grand Cherokee, Wrangler en Compass is er veel keuze en voor ieder wat wils. Vanuit onze nieuwste vestiging Waddinxveen zijn wij Jeep dealer voor Gouda.

Naar de contactpagina