9
HomeJeepActiesJeep compass upgrade* naar 4xe plug-in hybrid

Jeep compass upgrade* naar 4xe plug-in hybrid

Ontdek de voordelen van het rijden met een Plug-in Hybrid van Jeep. Korte levertijden én t/m 30 juni profiteer je nog van onze gratis upgrade naar 4xe Plug-in Hybrid. Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie over deze actie en de levertijden.

TOT EN MET 30 JUNI: DE JEEP® COMPASS MET GRATIS UPGRADE* NAAR 4XE PLUG-IN HYBRID

De Jeep® Compass Plug-in Hybrid biedt een antwoord op de veranderende maatschappelijke kijk op mobiliteit zonder ook maar iets te verliezen van de vrijheid en stijl die elke Jeep eigen is. Zijn innovatieve hybridesysteem onderscheidt zich door een perfecte balans tussen prestaties, elektrisch vermogen, brandstofverbruik en laadtijd. De combinatie van een verbrandingsmotor gekoppeld aan een elektromotor biedt daarnaast een aantal belangrijke voordelen, zoals betere rijeigenschappen in het terrein en de mogelijkheid om emissievrij te rijden in de stad.

Offerte

  • We behandelen je persoonsgegevens vertrouwelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Deze actie eindigt na 30 juni 2022. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De upgrade actie geldt voor de e-Hybrid uitvoeringen van de Compass. De meerprijs van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid ten opzichte van de Jeep® Compass e-Hybrid bedraagt € 3.000 incl. BTW, welke als korting bij aankoop wordt verrekend. De Jeep® Compass 4xe 190 Night Eagle is uitgesloten van deze actie. ICE/MHEV en PHEV acties kunnen niet worden gecombineerd.

De upgrade actie is uitsluitend van toepassing voor particulieren. Lease en speciale fleetsales afspraken zijn uitgesloten. De getoonde afbeelding is ter illustratie en kan afwijken van werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen.

HomeJeepActiesJeep compass upgrade* naar 4xe plug-in hybrid