8.9
HomeJeepActiesPlug-in to summer

Plug-in to summer

De nieuwe JEEP® COMPASS

The evolution of the compact SUV

Deze maand met GRATIS UPGRADE naar 4XE PLUG-IN HYBRID
*m.u.v. de Limited Lease Edition

De nieuwe JEEP® COMPASS legt de lat hoog als het gaat om technologie, motorisering, veiligheidsvoorzieningen en design, met een vernieuwd exterieur en interieur.
De PLUG-IN HYBRID uitvoering is uitgerust met Jeeps innovatieve 4XE-vierwielaandrijvingssysteem.
De vierwielaandrijving zorgt voor de verlaging van het brandstofverbruik en de emissies, maar ook voor verder verbeterde rijeigenschappen wat de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede komt zowel op de weg als in het terrein.

De voordelen van elektrisch rijden:

  • Lagere CO₂ uitstoot
  • Minder verbruik
  • De zekerheid van een verbrandingsmotor

NIEUW 4XE PLUG-IN HYBRID ELECTRIC
Ontdek nu het nieuwe mobiliteitsconcept 4XE Plug-In Hybrid Electric en ervaar de voordelen van elektrisch rijden!
De nieuwe 4XE Plug-in-Hybrid Electric-modellen maken gebruik van een benzinemotor die de voorwielen aandrijft in combinatie met een elektromotor die de achterwielen aandrijft. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh -accu die tijdens het rijden wordt bijgeladen door regeneratief remmen en bij stilstand kan worden opgeladen vanaf een externe stroombron. Met volledig geladen accu kan de auto zo’n 50 kilometer volledig elektrisch rijden, wat voor stadsgebruik meestal voldoende zal zijn.

  1. Eenvoudig opladen
  2. Overal in Europa
  3. Beheer op afstand

De Compass 4Xe is de duurzaamste Jeep ooit, dankzij zijn lage emissies en de omvangrijke toepassing van recyclebare materialen.

Gratis upgrade naar 4XE PLUG-IN HYBRID
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Compass

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Compass staan?

Disclaimer

De upgrade actie geldt voor de benzine DDCT uitvoering van de Compass. De meerprijs van de Jeep® Compass Plug-in Hybrid ten opzichte van de benzine DDCT bedraagt 3.100 Euro incl. BTW, welke als korting bij aankoop wordt verrekend. De gratis upgrade geldt voor de Jeep® Compass in Limited, 80ᵗʰ Anniversary en S uitvoering. De Trailhawk uitvoering kent geen benzine referentie, maar is wel onderdeel van de actie. De Jeep® Compass Limited Lease Edition is uitgesloten van deze aanbieding. De upgrade actie is van toepassing voor particulieren en klein-zakelijke klanten. Lease en speciale fleetsales afspraken zijn uitgesloten. De getoonde afbeelding is ter illustratie en kan afwijken van werkelijkheid.

HomeJeepActiesPlug-in to summer