9
HomeJeepJeep onderhoud

Jeep onderhoud

Bij AutoWinkel kun je altijd terecht voor onderhoud, APK of reparatie, wat de leeftijd van je auto ook is. Onze klanten profiteren van een uitgebreid servicepakket en we zorgen ervoor dat je veilig rijdt tegen zo min mogelijk kosten. Met onze all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent.

Reparatie van je Jeep? Wij streven ernaar de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden. Als je bijvoorbeeld niet meteen nieuwe onderdelen wil laten gebruiken, dan kijken wij of gebruikte materialen een goed alternatief zijn.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Wij begrijpen dat het niet altijd uitkomt om naar onze garage te komen. Daarom komen wij je auto graag halen. Als het nodig is, wisselen we de auto dan om voor een leenauto. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

EXTRA GARANTIE

Wil je genieten van 7 jaar garantie in plaats van de standaard 5 jaar? Dat kan! Vraag bij AutoWinkel de Extra Garantie binnen twee jaar na registratiedatum van je auto aan (<60.000 km en onderhoud volgens de richtlijnen) en profiteer van de complete zekerheid.

SERVICEPLUS PAS

Mocht je onverwachts pech krijgen, dan wil je maar één ding: snel geholpen worden. Gelukkig kan dat! Dag en nacht, zeven dagen per week en door heel Europa. Voor slechts € 47,50 per jaar. Vraag de ServicePlus Pas nu aan bij een van de vestigingen van AutoWinkel.

De service-adviseurs en monteurs van AutoWinkel staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien.

Werkplaatsafspraak plannen
HomeJeepJeep onderhoud