9
HomeJeepJeep onderhoud

Jeep onderhoud

Bij AutoWinkel kun je altijd terecht voor onderhoud, APK of reparatie, wat de leeftijd van je auto ook is. Onze klanten profiteren van een uitgebreid servicepakket en we zorgen ervoor dat je veilig rijdt tegen zo min mogelijk kosten. Met onze all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent.

Reparatie van je Jeep? Wij streven ernaar de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden. Als je bijvoorbeeld niet meteen nieuwe onderdelen wil laten gebruiken, dan kijken wij of gebruikte materialen een goed alternatief zijn.

JEEP GARANTIE – STANDAARD 3 JAAR

Bij de aankoop van een nieuwe Jeep is een garantie van 3 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie bestaat uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 1 jaar aanvullende garantie via Mopar. Dit is met onbeperkt aantal kilometers en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. Ook ben je verzekerd van 3 jaar mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa.
Een nieuwe Jeep wordt geleverd met 24 maanden lakgarantie (vanaf de afleverdatum) en 7 jaar carrosseriegarantie (vanaf de registratiedatum van de auto).

Bij de 4xe Plug-in Hybrid modellen geldt een garantie van 8 jaar met een maximum van 160.000 kilomeer voor het accupakket.

De Jeep garantie (van het voertuig) biedt dekking tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele onderdelen. De werkzaamheden die onder garantie door ons als Jeep Servicecentra worden uitgevoerd omvatten: arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie; levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

De service-adviseurs en monteurs van AutoWinkel staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien.

Werkplaatsafspraak plannen
HomeJeepJeep onderhoud