9
HomeJeepModellenDe nieuwe Jeep® Compass

De nieuwe Jeep® Compass

De nieuwe Jeep® Compass legt de lat hoog als het gaat om technologie, motorisering, veiligheidsvoorzieningen en design, met een vernieuwd exterieur en interieur. Met zijn ADAS-systemen maakt hij level 2 autonoom rijden mogelijk. Voortdurend waken geavanceerde rijsassistentiesystemen op de achtergrond over jouw veiligheid, terwijl jij zelf altijd het initiatief houdt. Zijn innovatie infotainmentsysteem biedt daarbij meer mogelijkheden dan ooit om ontspannen te genieten van het comfort dat zijn vernieuwde interieur biedt. Bij de nieuwe Plug-in Hybrid-versie geeft dit systeem u ook volledige controle
over de 4xe-vierwielaandrijving, een innovatief aandrijfconcept dat duurzaamheid combineert met prestaties op Jeep-niveau. Zowel in de stad als ver daarbuiten.

De nieuwe Jeep ® Compass is een elegante verschijning waarin aerodynamische lijnen en een robuuste bouw op natuurlijke wijze zijn samengebracht. Hij oogt stoer en onverzettelijk zoals het een Jeep ® betaamt, maar straalt ook eigentijdse verfijning uit. Zijn schoonheid komt tot uiting in elk detail, zoals de verchroomde sierlijsten boven de zijruiten en rond de zeven sleuven van de iconische Jeep-grille. Vanuit elke optiek weet hij direct de aandacht op zich te vestigen, maar zijn ware karakter toont hij pas wanneer u het stuurwiel zelf in handen neemt.

De nieuwe Jeep® Compass is standaard uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de vijfde generatie. Het systeem maakt na het instappen binnen een paar seconden draadloos contact met uw smartphone. Dankzij de ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™ verschijnen op het 10,1-inch full HD-scherm vervolgens al uw favoriete apps voor bijvoorbeeld navigatie, bellen, berichten, audioboeken en podcasts. Net als op uw telefoon kunt u die eenvoudig naar eigen voorkeur rangschikken en met een simpele beweging door de schermen swipen om snel de app te vinden die u wilt gebruiken.* Met My Wi-Fi hebt u zelfs de beschikking over een mobiele hotspot voor een snelle en stabiele internetverbinding in de auto. Dankzij de integratie met Amazon Alexa kunt u zo met natuurlijke spraakopdrachten vanuit de auto een maaltijd laten thuisbezorgen, online winkelen of uw smarthomefuncties bedienen.** In de uitgebreide versie van dit nieuwe Uconnect™-systeem is een TomTom-navigatiesysteem geïntegreerd. Dit premium systeem biedt onder andere interactieve 3D-kaarten, intuïtieve zoekresultaten en een intelligente routeplanner die voortdurend de actuele verkeerssituatie bewaakt en op grond daarvan de route zonodig herberekent.
*als optie verkrijgbaar

Met comfort, kwaliteit en design voegt het interieur van de nieuwe Jeep ® Compass een nieuwe dimensie toe aan het concept van ruimte. De ergonomische voorstoelen en royale beenruimte achterin staan garant voor een optimaal zitcomfort voor alle inzittenden, terwijl de grote bagageruimte zich onderscheidt in praktisch gebruiksgemak. Het tweedelig glazen panoramadak* versterkt niet alleen het gevoel van licht en ruimte, maar ook het gevoel van vrijheid dat elke Jeep ® van nature biedt.

Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Special Edition: Compass 80th Anniversary
Als jubileummodel dat door Jeep® is uitgebracht ter gelegenheid van zijn 80-jarig bestaan, onderscheidt de Compass 80th Anniversary zich door zijn matgrijze 19-inch velgen, full-led-koplampen en exclusieve 80th Anniversary-badges. Behalve in de standaardkleuren is hij ook verkrijgbaar in de exclusieve kleuren Urban Green en Mimetic Green, die zijn geïnspireerd op het legergroen van de oer-Jeep uit 1941.

Compass Longtitude

Tot de standaarduitrusting van de nieuwe Jeep® Compass Longitude behoren onder andere 17-inch lichtmetalen velgen, een 7-inch infodisplay in het instrumentenpaneel, automatische dualzone airconditioning, parkeersensoren, een Parkview®-achteruitrijcamera en een draadloze telefoonoplader.

Compass Limited
De nieuwe Compass Limited onderscheidt zich met zijn elegante voorkomen en premium interieur. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 18-inch lichtmetalen velgen, full-led-koplampen en donkergetint privacyglas voor de achterruit en achterste zijruiten.

Compass Sport
Als topmodel van de Compass-range onderscheidt de nieuwe Jeep® Compass S zich met exclusieve details en de nieuwste technologie. Tot zijn standaarduitrusting behoren onder andere een Uconnect™-infotainmentsysteem met 10,1-inch Ultra HD-scherm en navigatie, een volledig digitaal instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay, 19-inch lichtmetalen velgen en full-led-koplampen. Achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en lederen stoelbekleding afgewerkt met grijze stiksels staan garant voor zitcomfort op het hoogste niveau.

Mobiliteit van de toekomst
De nieuwe Jeep®Compass is ook verkrijgbaar als plug-in hybride.
De PLUG-IN HYBRID uitvoering is uitgerust met Jeeps innovatieve 4XE-vierwielaandrijvingssysteem.
De vierwielaandrijving zorgt voor de verlaging van het brandstofverbruik en de emissies, maar ook voor verder verbeterde rijeigenschappen wat de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede komt zowel op de weg als in het terrein.

De voordelen van elektrisch rijden:

  • Lagere CO₂ uitstoot
  • Minder verbruik
  • De zekerheid van een verbrandingsmotor

NIEUW 4XE PLUG-IN HYBRID ELECTRIC
Ontdek nu het nieuwe mobiliteitsconcept 4XE Plug-In Hybrid Electric en ervaar de voordelen van elektrisch rijden!
De nieuwe 4XE Plug-in-Hybrid Electric-modellen maken gebruik van een benzinemotor die de voorwielen aandrijft in combinatie met een elektromotor die de achterwielen aandrijft. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh -accu die tijdens het rijden wordt bijgeladen door regeneratief remmen en bij stilstand kan worden opgeladen vanaf een externe stroombron. Met volledig geladen accu kan de auto zo’n 50 kilometer volledig elektrisch rijden, wat voor stadsgebruik meestal voldoende zal zijn.

  1. Eenvoudig opladen
  2. Overal in Europa
  3. Beheer op afstand

De Compass 4Xe is de duurzaamste Jeep ooit, dankzij zijn lage emissies en de omvangrijke toepassing van recyclebare materialen.

Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Compass

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Compass staan?

HomeJeepModellenDe nieuwe Jeep® Compass