9
HomeJeepModellenJeep Avenger 4xe
Eind 2024 pre-order mogelijk

Jeep Avenger 4xe

Nieuwe Jeep Avenger 4xe

Bereid je voor op pure verbazing, want AutoWinkel neemt je mee naar de nieuwe Jeep Avenger 4xe met vierwielaandrijving! Deze krachtpatser doorbreekt grenzen op het gebied van prestaties en elektrische aandrijving, geschikt voor elk terrein. De Avenger is compact en veelzijdig. Met zijn vierwielaandrijving biedt hij een indrukwekkende hoeveelheid vermogen. De benzinemotor wordt ondersteund door twee elektromotoren, wat zorgt voor een krachtige aandrijving, zelfs op uitdagende ondergronden.

Laag brandstofverbruik
Met het innovatieve 48V Mild Hybrid-systeem kun je een korte tijd volledig elektrisch rijden bij lage snelheden. Dit zorgt niet alleen voor een soepele en geruisloze start, maar ook voor een verlaagd brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot tijdens stadsritten.

Stijlvol rijden
De binnenkant van de 4xe is zeer ruim en straalt comfort en functionaliteit uit. De prachtige materialen en nieuwe technologieën zorgen voor een plezierige rijervaring. Bovendien is deze wagen uitgerust met de nieuwste veiligheids- en rijassistentiesystemen, waardoor elke rit veilig en comfortabel verloopt.

Ontdek de nieuwe Jeep
Bij AutoWinkel geloven we dat auto’s meer zijn dan alleen voertuigen die je van A naar B brengen. Ze zijn heel persoonlijk en maken het leven gewoonweg leuker – net als wij! Ons team staat klaar om je alles te vertellen over de voordelen van de nieuwe Jeep Avenger 4xe. Heb je grote interesse? Dan is het goed om te weten dat deze fantastische auto eind 2024 beschikbaar is voor pre-order. Ons team kan niet wachten om je te helpen! Kom vrijblijvend langs bij één van onze vestigingen in Waddinxveen, Woerden of Alphen aan den Rijn.

HomeJeepModellenJeep Avenger 4xe