9
HomeJeepModellenJeep Avenger e-hybrid

Jeep Avenger e-hybrid

De nieuwe Avenger e-Hybrid
De nieuwe Avenger e-Hybrid, MY2024-versie, ademt op alle fronten het onmiskenbare Jeep-karakter uit, dankzij de unieke mix van design, functionaliteit, technologie en voortreffelijke rijprestaties. Zelfs onder de meest uitdagende weers- en wegcondities. Deze SUV verweeft kracht en duurzaamheid, waardoor je een premium rijervaring kan beleven zonder afbreuk te doen aan het milieu.

De Avenger is voorzien van een automatische zestraps-versnellingsbak, een vermogen van 100 PK, sterke 1.2 PureTech-benzinemotor en een matig brandstofverbruik van 4.9-5.1 L/100km. De elektromotor biedt een extra boost aan vermogen wanneer je dat nodig hebt en wint energie terug tijdens het remmen. Dankzij e-Parking is het eenvoudiger manoeuvreren tijdens het parkeren, de e-Queueing zorgt voor meer comfort tijdens filerijden, en e-Creeping voor uitstootvrij rijden op lage snelheid.

Het moderne interieur van de gloednieuwe Jeep Avenger combineert design met functionaliteit. Daarnaast voorziet het slimme interieur in verrassende opbergmogelijkheden en een ruime kofferbak. Geniet van het comfortabele gevoel van de verwarmde stoelen, de opvallende kleuraccenten in het dashboard en de sfeervolle interieurverlichting aan boord. Optioneel is de compacte Jeep leverbaar met de nieuwe Open-Air Sky Roof, waardoor je kunt genieten van een open-lucht-ervaring.

De nieuwe Jeep Avenger heeft een stoere uitstraling dankzij zijn gespierde ontwerp en volledige 360 graden carrosseriebescherming. Hierdoor zijn de bumpers aan alle kanten zo gevormd dat ze kwetsbare onderdelen, zoals de verlichting, extra goed beschermen tegen bijvoorbeeld parkeerschade. Bovendien is de Avenger voorzien van zijn iconische zevensleufsgrille, de state-of-the-art led-koplampen en de robuuste beschermpaat. Alles klopt aan deze SUV tot in detail!

HomeJeepModellenJeep Avenger e-hybrid