9
HomeJeepModellenJeep® Avenger
Vanaf
€ 39.500,-
Private lease
€ 529,-

Jeep® Avenger

Maak kennis met de eerste, gloednieuwe elektrische Jeep®: de Avenger. De nieuwe Jeep Avenger is de perfecte combinatie tussen het comfort van een elektrische auto en de avontuurlijke rijervaring van een Jeep. De Avenger is geschikt voor alle wegcondities en weersomstandigheden en biedt verrassend veel ruimte. Met een rijbereik van 400 kilometer WLTP en 550 km in stadsverkeer kun je een aardig stuk rijden. Met een krachtige lader kun je de accu binnen 5,5 uur weer volledig opladen. Met behulp van de snellader, laadt de accu zelfs van 20% naar 80% in 30 minuten! Het design van de Jeep Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met moderne looks. Imposante wielen, robuust gestalte en sportieve grille kenmerken de Jeep-identiteit. De carrosseriekleuren zijn absoluut trendy: kies bijvoorbeeld voor Snow White, Sun Yellow, Lake Green of Volcano Black. De achterbank en de laadruimte zijn zeer ruim. De Avenger combineert veiligheids- en rijasssistentiefuncties met innovatieve technologie, parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera. Op de snelweg houdt hij automatisch afstand tot het overige verkeer en actieve stuurcorrecties zorgen ervoor dat je altijd in het midden van de rijstrook blijft.

Jeep® Avenger uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2023’

De Jeep Avenger is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2023. Dit betreft het eerste model van Jeep die deze prestigieuze prijs wint sinds deze competitie 60 jaar geleden voor de eerste keer werd georganiseerd. De winnaar werd bepaald door een onafhankelijk panel van 57 deskundige juryleden uit 22 landen.

 

Jeep® Avenger

Jeep Avenger uitvoeringen

De Avenger staat in onze showroom en is beschikbaar in vier uitvoeringen. Elke uitvoering heeft zijn eigen kleuren, opties en prijsklasse. Sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep. We zien je graag en praten je met veel enthousiasme bij over deze nieuwe Jeep.

Jeep Avenger Electric
Meer technologie, meer stijl, meer comfort en 100% elektrisch. Wat wil je nog meer? Functionaliteit? Ook daar ontbreekt niets aan. De nieuwe Jeep Avenger biedt door zijn functionele ontwerp verrassend veel ruimte. Ook ontbreekt er niets aan de nieuwste technologische snufjes. De Jeep Avenger is niet voor niets uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2023.

Rijklaar vanaf €39.500
Private Lease vanaf €519 p.m.

Jeep Avenger Longitude
Enkele opvallende kenmerken van de Jeep Avenger Longitude-uitvoering  zijn de stijlvolle exterieurdetails, zoals unieke grille-ontwerpen, chroomaccenten en aantrekkelijke lichtmetalen velgen.

Rijklaar vanaf €40.500
Private Lease vanaf €544 p.m.

Jeep Avenger Altitude
De Jeep Avenger Altitude geeft met stoere stijlelementen een onderscheidende uitstraling aan de SUV. De Jeep Avenger Altitude-uitvoering staat bekend om zijn zwarte accenten en afwerkingen. Dit kan zwarte grille, zwarte velgen, zwarte raamomlijsting en andere zwarte accenten omvatten. Binnenin kan de Jeep Avenger Altitude-uitvoering worden uitgerust met specifieke bekleding, contraststiksel en interieuraccenten die passen bij de unieke stijl van de auto. Dit creëert een luxe sfeer in het interieur.

Rijklaar vanaf €42.500
Private Lease vanaf €584 p.m.

Jeep Avenger Summit
De Jeep Avenger Summit is een uitvoering die bekend staat om zijn luxueuze kenmerken. Enkele bijzondere eigenschappen van de Jeep Avenger Summit-uitvoering zijn het hoogwaardig interieur met zachte bekleding en verfijnde afwerking. En de extra verfijnde stijlaccenten, zoals chroomafwerking, speciale wielontwerpen en unieke grille-opties.

Rijklaar vanaf €44.500
Private Lease vanaf €623 p.m.

HomeJeepModellenJeep® Avenger