9
HomeJeepModellenJeep® Avenger
Pre-booking introductieprijs
€ 40.500,-

Jeep® Avenger

De nieuwe elektrische Jeep® Avenger 1st edition

De nieuwe Avenger is de eerste Jeep® die een volledig elektrische aandrijving combineert met de uitgesproken Jeep-stijl en prestaties.
Ga het avontuur aan en ontdek de compacte Jeep® Avenger SUV.

Deze elektrische variant is rijk uitgerust en combineert veiligheids- en rijassistentiefuncties met innovatieve technologie, parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera.
De Avenger is geschikt voor alle wegcondities en weersomstandigheden en biedt verrassend veel ruimte. Met een indrukwekkend rijbereik van 400 kilometer WLTP en 550 in stadsverkeer kun je een aardig stuk rijden. Geen zorgen meer om een lege accu, want binnen drie minuten snelladen tot 80% kun je snel je weg weer vervolgen.

Voor vroege beslissers introduceert Jeep de nieuwe elektrische Jeep® Avenger 1st edition met exclusieve introductie extra’s.

Als je kiest voor deze volledig elektrische Jeep Avenger en je bestelt ‘m als één van de eersten, dan verzeker jezelf van een belangrijk voordeel: 2950 euro overheidssubsidie elektrische voertuigen. De subsidie aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 2 januari 2023, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Heb je interesse?

Maak het kenbaar, geef je voorkeur door en pre-book vrijblijvend de nieuwe Jeep Avenger.
We nemen contact op zodra de Jeep® Avenger beschikbaar is en nodigen je dan uit om de bestelling te plaatsen.

BE THE FIRST & PRE-BOOK

Specificatie JEEP® AVENGER 1st edition

De vanafprijs is inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. ​ De getoonde beelden zijn indicatief. Het voertuig is nog niet beschikbaar. De commercialisering in de Europese landen wordt ongeveer eind 2022 verwacht. Energieverbruik volledig elektrische Jeep® Avenger 1st EDITION (kWh/100 km): 15,9; CO2-emissie (g/km): 0. Dit betreft waarden die door de fabrikant in pre-goedkeuringstests zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure en die afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig kunnen zijn. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals gemiddeld aantal laadsessies per afgelegde kilometer, weersomstandigheden en buitentemperatuur, afgelegde route, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc. Actieradius elektrische Jeep® Avenger 1st EDITION bij volledig opgeladen accupakket: 392-390 km. Dit betreft waarden die door de fabrikant in pre-goedkeuringstests zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure en die afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig kunnen zijn. Het daadwerkelijk bereik reële rijomstandigheden kan sterk variëren afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, afgelegde route, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc. Meer informatie over de elektrische actieradius van de Jeep® Avenger 1st EDITION en de verschillende factoren die van invloed zijn op het bereik, zal op deze website worden gepubliceerd zodra de officiële typegoedkeuringscijfers bekend zijn en de verkoop van de auto van start gaat.

HomeJeepModellenJeep® Avenger