9
HomeJeepModellenJeep Compass 4xe
Je rijdt hem nu voor € 449 / mnd
De nieuwe Jeep Compass 4xe hybrid
Nu vanaf
€ 46.490,-
Private lease
€ 449,-

Jeep Compass 4xe

De nieuwe Jeep Compass 4xe hybrid

Avontuurlijk en sportief rijden in een vierwielaangedreven SUV met een laag verbruik en emissiewaarden? De Jeep Compass 4xe hybrid heeft het! De geheel nieuw ontwikkelde 4xe-technologie combineert 4×4-techniek met een elektromotor. Dit resulteert niet alleen in ongekend lage verbruikscijfers en emissiewaarden, maar ook in hogere prestaties en meer rijcomfort.

  • 176 KW / 240 PK
  • 0-100 km/h in 7,4 seconden
  • Laadtijd < 4 uur
  • Tot 50 km elektrisch bereik

Hybride krachtbronnen

De nieuwe Jeep Plug-in Hybrid 4xe modellen zijn uitgerust met twee motoren: een benzinemotor die de voorwielen aandrijft en een elektromotor die de achterwielen aandrijft. Samen leveren deze krachtbronnen 190 pk (130pk-benzinemotor) of 240 pk (180pk-benzinemotor).

De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh-accu die tijdens het rijden wordt bijgeladen door regeneratief remmen en bij stilstand kan worden opgeladen vanaf een externe stroombron.

Uconnect App

Via de My Uconnect App kun je op afstand het laadniveau van de accu controleren en laadsessies instellen. Om het tussentijds opladen onderweg makkelijker te maken, krijg je bij de nieuwe Jeep Compass 4xe een elektronische laadpas waarmee je overal in Europa kunt opladen en afrekenen tegen een vast tarief. Met behulp van de App vind je eenvoudig een laadstation in de buurt.

 

Waarom Jeep Compass 4xe Daarom Jeep Compass 4xe

  • 5 jaar garantie
  • Sportieve prestaties
  • Grootse innovatie
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Compass

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Compass staan?

HomeJeepModellenJeep Compass 4xe