8.9
HomeJeepModellenJeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee
Elegantie op zijn sterkst
Nu vanaf
€ 119.090,-

Jeep Grand Cherokee

Indrukwekkende verschijning

De Jeep® Grand Cherokee biedt van oudsher een perfecte balans van kracht en comfort. Met een nieuwe frontgrille, nieuwe interieurdesigns, nieuwe technologie en verder geperfectioneerde rijeigenschappen onderstreept hij zijn status als meest bekroonde SUV ooit.

Kies voor avontuur

Luxe is één ding, maar als echte Jeep biedt de Grand Cherokee natuurlijk in de eerste plaats de 4×4-rijkwaliteiten die het merk legendarisch hebben gemaakt. Zijn innovatieve Quadra-Trac® II en Quadra-Drive® II 4×4-systemen aangevuld met Selec-Terrain®-tractieregeling en Quadra-Lift®-luchtvering staan garant voor ongeëvenaarde rijprestaties op de weg en in het terrein.

Luxe van hoog niveau

De Jeep® Grand Cherokee verenigt een ongekend hoog niveau aan luxe en raffinement met traditionele Jeep®-rijkwaliteiten. Standaard is hij uitgerust met onder andere lederen stoelbekleding, ParkView®-achteruitrijcamera, stuurwielverwarming en stoelverwarming voor en achter.

De Jeep® Grand Cherokee stelt je in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse.

Er zijn twee types van de Jeep Grand Cherokee:

  • Summit
  • Grand Cherokee S
Specificaties Actuele voorraad

Waarom Jeep Jeep Grand Cherokee Daarom Jeep Jeep Grand Cherokee

  • 5 jaar garantie
  • Iconisch design
  • Sterke off-road capaciteiten
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Grand Cherokee

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Grand Cherokee staan?

HomeJeepModellenJeep Grand Cherokee