9
HomeJeepModellenJeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid
Renegade 4xe

Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid

Renegade Altitude 4xe Plug-in Hybrid
Perfect voor iedere dag. De Jeep® Renegade Altitude is standaard voorzien van 17” lichtmetalen velgen en modieuze full-led koplampen. Het interieur is uitgerust met het Uconnect-infotainmentsysteem met 8.4”-display, navigatiesysteem en achteruitrijcamera voor een veilige rij-ervaring.
Rijklaar vanaf € 42.500,-

Renegade Upland 4xe Plug-in Hybrid
De Jeep Renegade Upland 4XE Plug-In Hybrid is een nieuwe outdoor-editie van de Renegade gemaakt voor avonturiers. Deze innovatieve hybride SUV combineert krachtige prestaties met milieubewust rijden. Met zijn 4XE-aandrijflijn en zwarte, lichtmetalen 17-inch velgen en versterkte Mud&Snow-banden biedt hij maximale grip. Het interieur kan tegen een stootje: de stoelen zijn bekleed met een slijtvaste bekledingsstof die met water afwasbaar is. Een matzwarte motorkapsticker en bronskleurige dashboard-details onderstrepen het exclusieve karakter.
Rijklaar vanaf € 44.000

Renegade 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk
Verleg Grenzen met de Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk. Deze avontuurlijke hybride SUV biedt krachtige terreinprestaties en efficiënt elektrisch rijden. Uitgerust met geavanceerde 4×4-capaciteiten, robuuste off-road componenten, 17-inch velgen met terreinbanden, bodembeschermplaten, donkergetinte privacyglas achter en speciale interieurbekleding die tegen een stootje kan, is de nieuwe Jeep Renegade 4xe Trailhawk klaar voor elke offroad-uitdaging.
Rijklaar vanaf € 45.500,-

HomeJeepModellenJeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid