9
HomeJeepModellenJeep Renegade 4xe
100% hybrid, 100% Jeep
De nieuwe Jeep Renegade 4xe hybrid

Jeep Renegade 4xe

De nieuwe Jeep Renegade 4xe hybrid

De nieuwe Jeep Plug-in Hybrid 4xe is uitgerust met een compleet nieuwe vierwielaandrijving. De voorwielen worden aangedreven door een benzinemotor, de achterwielen door een elektromotor. Dit zorgt voor een stuk lager verbruik, terwijl het comfort en de prestaties toenemen. De accu wordt tijdens het remmen bijgeladen, maar kan ook met een kabel worden bijgeladen. Samen zorgen deze krachtbronnen voor een vermogen van 190 of 240 pk, afhankelijk van de uitvoering die je kiest.

  • 176 KW / 240 PK
  • 0-100 km/h in 7,1 seconden
  • Laadtijd < 4 uur
  • Tot 50 km elektrisch bereik

360 graden bescherming

De Jeep Renegade 4xe Hybrid heeft ruim zestig actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die zorgen dat je veilig van A naar B kunt. Zo beschikt je over een preventieve botswaarschuwing, actieve noodstopassistentie, rijbaanassistentie, dodehoekbewaking met detectie van kruisend verkeer achter de auto, een achteruitrijcamera met meebewegende hulplijnen op het scherm, een parkeerhulpsysteem en een innovatief alertheidsassistentiesysteem dat concentratieverlies bij de bestuurder signaleert.

Alle hybride functies binnen handbereik

Het Uconnect-systeem geeft je toegang tot alle hybridefuncties van de auto. Zo kun je op het scherm in het dashboard het laadniveau van de accu’s checken, laadsessies programmeren en de dichtstbijzijnde openbare laadpaal zoeken.

Om het tussentijds opladen onderweg makkelijker te maken, krijg je bij de nieuwe Jeep Renegade 4xe een elektronische laadpas waarmee je overal in Europa kunt opladen en afrekenen tegen een vast tarief.

 

 

Waarom Jeep Jeep Renegade 4xe Daarom Jeep Jeep Renegade 4xe

  • Grootse innovatie
  • Sportieve prestaties
  • 5 jaar garantie
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Renegade

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Renegade staan?

HomeJeepModellenJeep Renegade 4xe