8.9
HomeJeepModellenRenegade
Jeep Renegade
Al 3x uitgeroepen tot 'Beste compacte SUV'
Nu vanaf
€ 27.490,-

Renegade

Jeep Renegade


Het avontuur wacht

De nieuwe Jeep Renegade is een compacte SUV die precies biedt wat je nodig hebt voor zowel dagelijks vervoer als avontuurlijke buitenactiviteiten. Zijn nieuwe exterieuraccenten maken hem nog markanter, terwijl het omvangrijke pakket veiligheidsvoorzieningen en nieuwe benzine- en dieselmotoren garant staan voor zorgeloos genieten. Ontdek het enerverende karakter van de nieuwe Jeep Renegade zelf en bereid je voor op het avontuur.

Opening edition

Kracht, comfort en de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en entertainment: De nieuwe Jeep Renegade Opening Edition heeft alles in zich om van autorijden te genieten. Van sportieve rijprestaties en een praktisch en comfortabel interieur, tot een instelbaar infodisplay in het instrumentenpaneel en een Uconnect™-infotainmentsysteem met Bluetooth, DAB digitale radio en bedieningstoetsen op het stuurwiel. Plus een hele reeks geavanceerde rijassistentiesystemen, zoals rijbaanassistentie, verkeersbordherkenning, intelligente snelheidsassistentie en cruise control die standaard zijn voor alle modeluitvoeringen.


Beste Compacte SUV van 2018

Voor het derde achtereenvolgende jaar is De nieuwe Jeep Renegade door het gezaghebbende Britse 4×4 Magazine verkozen tot ‘Best Small SUV of the Year’. Dit succes dankt hij onder andere aan zijn veelzijdigheid. Maar dat is niet het enige: “De Renegade heeft volop karakter, komt aan uitrusting niets tekort en laat de rest van zijn klasse ver achter zich wat betreft zijn offroad-kwaliteiten”, aldus het juryrapport.

Er zijn drie types van de Jeep Renegade:

  • Opening edition
  • Limited
  • Freedom

 

 

Waarom Jeep Renegade Daarom Jeep Renegade

  • 5 jaar garantie
  • Iconisch design
  • Sterke off-road capaciteiten
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Renegade

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Renegade staan?

HomeJeepModellenRenegade