8.9
HomeJeepModellenJeep Wrangler
Jeep Wrangler
Eigentijds herkenbaar design
Nu vanaf
€ 101.590,-

Jeep Wrangler

Eigentijds herkenbaar design

Met zijn herziene design en markante led-koplampen en -achterlichten is de nieuwe Jeep®Wrangler helemaal van deze tijd. Maar met de herkenbare looks laat hij ook zien dat hij meer dan 70 jaar Jeep®-traditie met zich meedraagt.

Ga voor avontuur

Hoogwaardige materialen, verbeterde geluidsisolatie en geavanceerde infotainment-technologie maken het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler tot een omgeving die uitnodigt tot ontspannen genieten. Stoere details en de alom aanwezige verwijzingen naar het rijke Jeep®-verleden zorgen daarbij voor een inspirerende sfeer van avontuur en vrijheid.

Met de beproefde 4×4-techniek, versterkte askokers, grotere remmen, robuuste stalen bodembeschermplaten en optioneel verkrijgbare 32-inch banden brengt de Jeep® Wrangler je verder dan je ooit voor mogelijk zult hebben gehouden.

Optimale veiligheid

Met zijn robuuste bouw en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen verzekert de Jeep® Wrangler je van optimale bescherming bij alle avonturen. In aanvulling op de standaarduitrusting zijn systemen als ParkSense®-parkeersensoren in de voor- en achterbumper en dodehoekbewaking en detectie achter de auto verkrijgbaar om je te assisteren, mocht je toch iets over het hoofd zien.

Er zijn 2 types van de Jeep Wrangler:

  • Sahara
  • Rubicon

 

Waarom Jeep Jeep Wrangler Daarom Jeep Jeep Wrangler

  • 5 jaar garantie
  • Iconisch design
  • Sterke off-road capaciteiten
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Wrangler

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Wrangler staan?

HomeJeepModellenJeep Wrangler