9
HomeJeepNieuwsElektrische Jeep Wagoneer S komt in 2024

Elektrische Jeep Wagoneer S komt in 2024 5 februari 2024

Jeep bereidt zich voor op de lancering van zijn eerste wereldwijde batterij-elektrische auto genaamd Jeep Wagoneer S. Deze revolutionaire SUV zal in de herfst van 2024 beschikbaar zijn in de VS en vervolgens in belangrijke markten over de hele wereld. Als we een eerste glimp opvangen van deze luxueuze, elektrische Jeep Wagoneer S, kunnen we niet anders dan versteld staan over zijn ongekende schoonheid. Met een oogverblindend ontwerp en state-of-the-art technologie belooft deze SUV een ware sensatie te worden.

Elektrische SUV

De eerste moderne SUV in de sector – de iconische Jeep Wagoneer uit 1963 – stond bekend om zijn luxueuze interieur, hoogwaardige materialen en premium uitrusting. Nu deelt het merk Jeep meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV, waarbij we een eerste blik opvangen van het interieur.

Indrukwekkend  interieur

Het interieur van de auto straalt een perfecte mix uit van kunst en moderne technologie. Het gebruik van doordachte materialen en designelementen zorgt voor een unieke beleving. Het bestuurdersgedeelte beschikt over een op maat gemaakt controlecentrum met een exclusieve Selec-Terrain-schakelaar voor optimale prestaties en gemak. Daarnaast zorgt dynamische sfeerverlichting, die je zelf kunt kiezen qua kleur, voor een bijzondere ambiance. De Jeep Wagoneer S biedt standaard een glazen panoramazonnedak. Ook is er gedacht aan het audiogedeelte met het luxueuze McIntosh-audiosysteem dat maar liefst 19 hoogwaardige luidsprekers bevat. De focus op technologie is duidelijk terug te zien in het interieur, dat pronkt met verschillende schermen. Waaronder een digitaal instrumentarium, een breed infotainmentscherm, eronder een display voor onder meer de klimaatregeling en een display voor de bijrijder.

0-100 in 3,5 seconden

De Jeep Wagoneer S is een SUV die standaard 4xe-capaciteiten biedt. Deze auto combineert de nieuwste technologie met indrukwekkende prestaties. Met een vermogen tot wel 600 pk, kan de snelste variant in slechts 3,5 seconden vanuit stilstand naar de 100 km/h racen. Het gestroomlijnde exterieurdesign is voorzien van een unieke LED-verlichte Jeep-grille met zeven sleuven. De introductie van dit model maakt deel uit van het wereldwijde elektrificatie-initiatief van het merk. Dit onderstreept hun toewijding aan milieuverantwoorde oplossingen en duurzame mobiliteit.

Volg ons Wagoneer S nieuws

Wij van AutoWinkel volgen de ontwikkelingen van de Jeep Wagoneer S op de voet en komen zo gauw mogelijk met meer informatie over deze nieuwkomer! Houd onze website en socials in de gaten.

HomeJeepNieuwsElektrische Jeep Wagoneer S komt in 2024