9
HomeJeepNieuwsJeep Renegade 2019 met nieuwe motoren

Jeep Renegade 2019 met nieuwe motoren 22 januari 2019

De nieuwe Jeep Renegade 2019 is voorzien van gloednieuwe 3 & 4 cilinder turbo-motoren en staat vanaf nu bij ons in de showroom. Deze benzinemotoren onderscheiden zich door maximale efficiëntie te combineren met uitstekende prestaties. Zowel op de weg als off-road. Er is keuze uit twee versies:

  • 1-liter driecilinder van 120 pk
  • 1,3-liter viercilinder van 150 of 180 pk

De Renegade 2019 is ook leverbaar met MultiJet II-turbodiesels met SCR (Selective Catalytic Reduction). Er is keuze uit een 1,6-liter van 120 pk en een 2,0-liter met een vermogen van 140 of 170 pk.

Prijs nieuwe Jeep Renegade 2019

De vanafprijs van de nieuwe Jeep Renegade bedraagt € 25.990,-. Vraag ons naar alle beschikbare uitvoeringen en accessoires.

Vraag proefrit aan Neem contact op

Uiterlijke vernieuwingen

De styling van de nieuwe Jeep Renegade 2019 bouwt voort op het huidige iconische Jeep-design. De belangrijkste uiterlijke vernieuwingen zijn led-koplampen en nieuwe 19-inch wielen.

Bekijk alvast de Italiaanse promovideo!

Twee geavanceerde 4×4 systemen

De legendarische Jeep offroad-eigenschappen worden verzorgt door twee geavanceerde 4×4-systemen: Jeep Active Drive en Jeep Active Drive Low met terreinreductie. Beide zijn in hun klasse maatgevend en presteren goed op elk terrein.

Uconnect met Apple Carplay & Android Auto

De nieuwe Renegade is uitgerust met een UconnectTM-infotainmentsysteem van de vierde generatie met, al naar gelang het uitrustingsniveau, een 5,0-, 7,0- of 8,4-inch HD-touchscreen, Apple CarPlay-integratie en Android AutoTM-ondersteuning voor permanente verbinding met de buitenwereld.

Veiligheid voorop

Op het gebied van veiligheid is een uitgebreid scala aan hightech voorzieningen beschikbaar. Zo zijn alle Jeep Renegade 2019 uitvoeringen standaard uitgerust met Lane Departure Warning-Plus actieve rijbaanbewaking en intelligente snelheidsassistentie met verkeersbordherkenning . Ook is de Limited standaard voorzien van het nieuwste waarschuwingssysteem voor een botsing op een voor- of tegenligger, compleet met actieve noodstopassistentie.

Wanneer is de nieuwe jeep renegade 2019 te koop?

De Jeep Renegade 2019 staat sinds eind september 2018 in onze showroom. Interesse? Boek direct je proefrit of kom langs!

Vraag proefrit aan  Neem contact op

HomeJeepNieuwsJeep Renegade 2019 met nieuwe motoren