9
HomeJeepNieuwsNieuw: Jeep Compass Night Eagle

Nieuw: Jeep Compass Night Eagle 21 augustus 2018

De Jeep Compass is nu ook leverbaar in de Night Eagle uitvoering. Deze bijzondere Jeep maakt de nacht tot zijn domein met donkerverchroomde exterieurdetails en glanzend zwarte lichtmetalen velgen. Ook van binnen ademt hij de sfeer van de nacht, met een comfortabel interieur waarin de fascinerende aantrekkingskracht van het duister overheerst. De Jeep Compass Night Eagle staat in onze showroom en is leverbaar vanaf € 35.940,-. Vraag ons naar de actuele aanbiedingen.

Exterieur

De Jeep Compass Night Eagle combineert de stoere lijnen en elegantie van de nieuwe Compass met glanzend zwarte velgen en andere zwarte exterieurdetails als de omlijstingen van de bovenste en onderste frontgrille en de letters van het Jeep-embleem.

Jeep Compass Night Eagle extieur

Interieur

Het interieur van de Jeep Compass Night Eagle is afgewerkt met hoogwaardige materialen als leder en luxueuze stof voor de stoelbekleding. Glanzend zwarte omlijstingen op het dashboard en de middenconsole geven het geheel een mystieke uitstraling van verborgen schoonheid.

Jeep Compass Night Eagle interieur

Jeep Compass Night Eagle technologie

Het Uconnect™-infotainmentsysteem ondersteunt Apple CarPlay. Deze platforms bieden een eenvoudige en veilige manier om jouw iPhone of smartphone in de auto te gebruiken voor bellen, muziek afspelen, berichten lezen en nog veel meer.

Keyless Enter-n-Go

Met het Keyless Enter-N-Go™-systeem kun je de portieren openen zonder de sleutel uit je zak of tas te halen: even de handgreep op het portier of de achterklep optillen is voldoende om de sloten te ontgrendelen. Zodra je bent ingestapt, controleren sensoren of de juiste sleutel aanwezig is, waarna je met een druk op de Start/Stop-knop de motor kunt starten zonder een sleutel in het contactslot te hoeven steken.

Apple CarPlay

Na het downloaden en installeren van Apple CarPlay op uw iPhone, kun je deze aan het Uconnect™-systeem koppelen. Daarna heb je via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard of Siri-spraakbediening toegang tot de telefoonfuncties van jouw toestel en allerlei veelgebruikte apps als Kaarten, Berichten, Bellen en Muziek.

Android Auto

Android Auto biedt de mogelijkheid een Android-smartphone aan het Uconnect-systeem te koppelen. Je kunt dan bijvoorbeeld Google Maps op het 8,4-inch touchscreen oproepen om de snelste weg naar je bestemming te vinden. Of met spraakopdrachten jouw favoriete songs op Google Play Music selecteren.

Interesse?

Heb je interesse in de Jeep Compass Night Eagle? Kom langs in onze showroom om hem te bekijken of vraag direct een proefrit aan!

Vraag proefrit aan Neem contact op

HomeJeepNieuwsNieuw: Jeep Compass Night Eagle