Nieuwe Jeep Cherokee onthuld in Genève

Geplaats op: 22/03/2018

De nieuwe Jeep Cherokee is onthuld op de Autosalon van Genève. De belangrijkste nieuwtjes op een rij:

  • Nieuw exterieurdesign dat trouw blijft aan het Jeep-DNA en een gemoderniseerd interieur, voorzien van nieuwe materialen, handige opbergmogelijkheden en grotere bagagecapaciteit.
  • Keuze uit drie 4x4-systemen met uitschakelbare achterwielaandrijving.
  • Nieuw, vierde generatie UconnectTM-systeem met 7,0- of 8,4-inch HD-touchscreen en ondersteuning van zowel Apple CarPlay als Android Auto.
  • Een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen.
  • De Jeep Cherokee staat vanaf de tweede helft van 2018 bij ons in de showroom.

Een nieuw design en meer connectiviteit, veiligheid en technologische voorzieningen: dat zijn de pijlers waarop de vernieuwde Jeep® Cherokee is gefundeerd. Het interieur van de Jeep Cherokee is comfortabeler en functioneler. Daarnaast beschikt het model over fantastische rijeigenschappen dankzij de onafhankelijke voor- en achterwielophanging, maar ook de beste off-roadcapaciteit met een keuze uit drie verschillende 4x4-systemen.

De nieuwe Jeep Cherokee is vanaf de tweede helft van dit jaar in onze showroom te bewonderen. Het model zal worden geleverd in de uitvoeringen Sport, Longitude, Limited en Overland. Het gamma wordt volgend jaar aangevuld met de onstuitbare off-roadversie Trailhawk. Wil je op de hoogte blijven zodra er meer informatie bekend is over de nieuwe Jeep Cherokee? Klik dan op de button hieronder.

Ja, houdt mij op de hoogte!

Bekijk hieronder alvast foto's van de nieuwe Jeep Cherokee op de Autosalon van Genève.

jeep cherokee 2018 op autosalon van geneve

jeep cherokee 2018 op autosalon van geneve

jeep cherokee 2018 op autosalon van geneve

jeep cherokee 2018 op autosalon van geneve

jeep cherokee 2018 op autosalon van geneve