9
HomeNieuwsAutowinkel beste Fiat dealer

Autowinkel beste Fiat dealer 22 januari 2016

Autowinkel is verkozen tot ‘Beste Fiat dealer 2016’. De prijs werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V.Beste Fiat dealer 2016

De titel Beste Fiat dealer heeft Autowinkel, met vestigingen in Woerden en Alphen aan den Rijn, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Autowinkel is Fiat en Alfa Romeo dealer voor Vleuterweide, Leidsche Rijn, De Meern, Harmelen, Vleuten, Woerden, Alphen aan den Rijn en omstreken. Vanaf 1 maart 2017 opent Autowinkel ook een vestiging in Waddinxveen waar de dealer vanaf die datum Fiat, Alfa Romeo, Jeep én Abarth vertegenwoordigt.

Eigenaar van Autowinkel, Arjan van Vliet, die de onderscheiding in ontvangst nam, is erg trots op de gewonnen prijs: “Wij vinden het een eer zulke mooie merken te vertegenwoordigen. Daarbij hebben wij deze prijs als team behaald. Het is een knappe prestatie van al onze medewerkers. Deze prijs is de ultieme beloning voor onze inzet.” Cristiana Alicata, Managing Director bij FCA Netherlands, vult aan: “Autowinkel weet op alle onderdelen zeer goed te scoren en durft te investeren in een nieuwe vestiging, meer merken én merkbeleving. Een verdiende winnaar!”

 

HomeNieuwsAutowinkel beste Fiat dealer