9
HomeNieuwsAutoWinkel gaat verder onder de naam Autocentrum Van Vliet

AutoWinkel gaat verder onder de naam Autocentrum Van Vliet 24 mei 2024

AutoWinkel en Autocentrum Van Vliet bundelen hun krachten. Per 1 juli gaan zij samen verder onder de eenduidige naam: Autocentrum Van Vliet. Als klant blijf je profiteren van een uitstekende service, deskundige medewerkers, uitgebreide expertise en een breed aanbod van toonaangevende automerken.

Een solide familiebedrijf
AutoWinkel en Autocentrum Van Vliet zijn beide onderdeel van de Van Vliet Autogroep. Dat sinds 1879 een solide familiebedrijf is. Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door de intensieve samenwerking in de afgelopen jaren is er behoefte ontstaan om voortaan onder één gezamenlijk naam verder te gaan. Door onze krachten te bundelen, kunnen we je nóg meer kennis en kwaliteit bieden.

Wat betekent dit voor jou?
Bij Autocentrum Van Vliet kun je blijven rekenen op de deskundige service die je van ons gewend bent. Voor klanten van onze AutoWinkel vestiging in Woerden vindt er een verandering plaats. Voor het onderhoud van je Fiat, Jeep en Abarth kun je vanaf 1 juli terecht bij onze locatie aan de Botnische Golf 13 in Woerden. Voor de aankoop kun je terecht bij onze locatie aan de Coenecoop 143 in Waddinxveen. Voor Fiat Professional (bedrijfswagens) kun je zowel voor de aankoop als voor het onderhoud terecht bij onze locatie aan de Botnische Golf 13 in Woerden. Voor klanten van onze AutoWinkel vestiging in Waddinxveen en Alphen aan den Rijn verandert er niet zoveel. Deze vestigingen blijven gewoon open, maar heten straks ook Autocentrum Van Vliet.

Per 1 juli zijn er zeven vestigingen van Autocentrum Van Vliet:

  • Botnische Golf 13, Woerden – Dealer van Opel, Peugeot en Aiways en Erkend Reparateur van Opel, Peugeot, Citroën, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth en Aiways
  • Kuipersweg 38, Woerden – Dealer en Erkend Reparateur van Kia
  • Coenecoop 143, Waddinxveen – Dealer en Erkend Reparateur van Kia, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth. En ook Erkend Reparateur Alfa Romeo
  • Keerkring 3, Gouda – Dealer en Erkend Reparateur van Opel, Peugeot en Citroën
  • Spanjeweg 22, Bodegraven – Occasion Center en Erkend Reparateur van Opel
  • Curieweg 9, Alphen aan den Rijn – Dealer en Erkend Reparateur van Opel, Peugeot en Citroën
  • Curieweg 11, Alphen aan den Rijn – Dealer en Erkend Reparateur van Kia, Fiat, Fiat Professional en Abarth. En ook Erkend Reparateur van Jeep.

Een afspraak maken
Ook een afspraak maken blijft net zo makkelijk als eerst.

MAAK HIER EEN WERKPLAATSAFSPRAAK
MAAK HIER EEN SHOWROOMAFSPRAAK

Vragen? Stel ze gerust.
We begrijpen dat de naamswijziging en verhuizing even omschakelen is. Daarom doen we er alles aan om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. Loop je ergens tegenaan? Of heb je een vraag? Neem gerust contact op met jouw vestiging. We helpen je graag!

Tot ziens bij Autocentrum Van Vliet!

HomeNieuwsAutoWinkel gaat verder onder de naam Autocentrum Van Vliet