9
HomeNieuwsFiat Pandina

Fiat Pandina 5 maart 2024

Fiat Pandina: een eerbetoon aan de liefde

AutoWinkel wil je iets leuks laten zien: de Pandina! Het is een speciale versie van de Fiat Panda. Op 29 februari 2024 was de introductie, precies zoals de eerste Panda dat deed in 1980.

De Pandina is niet zomaar een auto, het is een eerbetoon aan de liefde van Italianen voor de Fiat Panda. ‘Pandina’ is eigenlijk de bijnaam die Italianen aan de auto hebben gegeven. En wist je dat de Panda de enige hybride auto is in het A-segment van importeur Stellantis? Fiat heeft in 44 jaar al meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht. Dat zegt wel wat!

Verfrissende creativiteit
De Pandina staat voor eenvoud, creativiteit en functionaliteit. En dat nieuwe, digitale 7-inch display met drie grafische modi en het nieuwe stuurwiel zijn echt gaaf! Plus, je kunt genieten van het nieuwe 7-inch Radio DAB-touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.

Stralende schoonheid
En wat dacht je van het uiterlijk? Het nieuwe, witte dashboard en de stoelen met ‘Pandina’-monogram en -logo, de dubbele gele stiksels en witte details zijn prachtig. De Seaqual-garen komen van grondstoffen uit zee-afval. En die speelse details, zoals het gezicht van een kleine panda op het spatbord, maken de Pandina helemaal af! Behalve in de bestaande carrosseriekleuren – Gelato White, Cinema Black, Passione Red en Italia Blue – is de hij ook leverbaar in het nieuwe Positano Yellow en in tweekleurige uitvoeringen met een contrasterend zwart dak.

Heel veilig
De Pandina is ook nog eens de veiligste en meest technologische Panda ooit. Met nieuwe ADAS, een nieuw digitaal cluster en een nieuw stuurwiel. Rijbaanassistentie, Advanced Emergency Braking System, Drowsy Driver Detection, Traffic Sign Recognition, parkeersensoren, cruisecontrol… hij heeft het allemaal!

Bijna bij AutoWinkel
Ben je al enthousiast? Nou, je hoeft niet lang te wachten, want deze zomer is de speciale Pandina-uitvoering al bestelbaar! Dus zet het alvast in je agenda en kom hem snel bewonderen bij AutoWinkel!

HomeNieuwsFiat Pandina