9
HomeNieuwsIntroductie: Fiat Professional Talento Business Pro

Introductie: Fiat Professional Talento Business Pro 29 januari 2019

Fiat Talento Business Pro geïntroduceerd

Fiat Professional heeft deze week de Talento Business Pro met dubbele cabine geïntroduceerd. De Talento die beschikt over zes zitplaatsen, biedt ruimte en comfort van een bedrijfswagen maar heeft daarnaast ook de zeer gunstige bijtelling van een personenauto. Je kunt de Talento Business Pro al kopen vanaf €19.985* en de bijtelling bedraagt slechts €225*. Fiat Talento Business Pro

De dubbele cabine van de wagen biedt plaats voor zes personen. De passagiersbank voorin kan optioneel worden vervangen door een comfortabele en luxueuze passagiersstoel, hiermee verandert de Talento in een vijfzitter.

In de Talento Business Pro ligt een efficiënte 125 EcoJet-motor. Deze 1,6 liter twinturbodiesel levert een vermogen van 125 pk en 320 Nm koppel, is zuinig en betrouwbaar.

Rijke uitrusting

Verder beschik je met de Talento over optimaal rijcomfort. De wagen is namelijk standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, een radio en mp3-speler met Bluetooth en stuurwielbediening, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, elektrische bedienbare ramen en spiegels, een fijne bestuurdersstoel met armsteun, lendesteun en hoogteverstelling, parkeersensoren achter en een achterbank met middenarmsteun en ISOFIX-aansluitingen. Wil je nog meer luxe? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag een advies op maat.

Neem contact op

 

*berekend op basis van de in 2019 geldende belastingschalen waarbij gebruik is gemaakt van box 1, schijf 2 en een fiscale voertuigwaarde van € 31.989. De netto catalogusprijs van € 19.985 is excl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges.

HomeNieuwsIntroductie: Fiat Professional Talento Business Pro