9
HomeNieuwsFijne feestdagen

Fijne feestdagen 23 december 2022

Dag 2022, hallo 2023!

We wensen je: iets goeds, geluk, veel liefde, gezondheid, veilige kilometers en veel rijplezier….
En natuurlijk hele fijne feestdagen en een fantastisch 2023.

Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf gedurende het afgelopen jaar.
Uiteraard verwelkomen we je ook in 2023 graag in onze showroom en bij de werkplaats.

Merry Christmas & proost op het nieuwe jaar!

Namens het team van
AutoWinkel

Terugblikken & vooruitkijken
Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep lanceerden afgelopen jaar diverse modellen, met nog verfijndere interieurs, slimmere technologieën en in tal van uitvoeringen en kleurencombinaties.

De elektrische Fiat 500 is uitgeroepen tot elektrische auto van het jaar in het middensegment. Vanwege zijn populariteit, laadsnelheid en aantrekkelijke prijs. De nieuwe hybride Alfa Romeo Tonale viel bij een breed publiek in de smaak qua metamorfose, uitvoering en rijdynamiek. Abarth lanceerde de kleine, volledig elektrische 500e stadsauto. Aan de serieuze interieur make-over van de hybride Jeep Compass kon iedereen snel wennen. De praktijk wees uit dat de Compass niet alleen de robuuste looks heeft, maar deze titel qua rijcomfort ook echt verdiend.

Met zo’n mooi en gevarieerd aanbod auto’s knallen we goed 2023 in. We zien de veiligheid van auto’s door nieuwe technologieën steeds vooruit gaan, meer modellen gaan volledig elektrisch. De overheid geeft als stimulans om over te gaan op elektrisch rijden in 2023 weer een subsidie op elektrische auto’s. Fiat speelt hierop in met de Subsidie Verdubbelaar regeling voor de Fiat 500 E. Jeep volgt dit jaar met de volledig elektrische Jeep Avenger. Op naar een duurzame toekomst. We zien je graag in 2023 in onze showroom om al dit moois met eigen ogen te zien en te ervaren!

Van Vliet autogroep - kerstkaart 2022

HomeNieuwsFijne feestdagen