9
HomeNieuwsNieuwe Jeep Avenger 4xe

Nieuwe Jeep Avenger 4xe 1 maart 2024

Nieuwe Jeep Avenger 4xe

Maak je klaar om versteld te staan, want AutoWinkel brengt je op de hoogte over de nieuwe Jeep Avenger 4xe met vierwielaandrijving! Deze krachtpatser verlegt grenzen op het gebied van prestaties en elektrificatie en is geschikt voor elk terrein.

Zó veelzijdig

De nieuwe Jeep Avenger is compact en veelzijdig. De vierwielaandrijving zorgt voor een pittig vermogen. De benzinemotor krijgt assistentie van twee elektromotoren. Dit zorgt voor een krachtige aandrijving, ook op de meest uitdagende ondergrond.

Laag brandstofverbruik

Het 48V Mild Hybrid-systeem maakt het mogelijk om bij lage snelheden korte tijd volledig elektrisch te rijden. Dit geeft niet alleen een soepele en stille start, maar draagt ook bij aan een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot tijdens stadsritten.

Rijden in stijl

Het interieur van de 4xe is comfortabel en functioneel. De mooie materialen en de nieuwste technologieën geven je een luxe rijervaring. Daarnaast is hij uitgerust met de nieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen, waardoor elke rit veilig en plezierig verloopt.

Volg ons!

Bij AutoWinkel geloven we dat auto’s meer zijn dan alleen voertuigen die je van A naar B brengen. Ze zijn heel persoonlijk en maken het leven gewoonweg leuker – net als wij! Ons team staat klaar om je op de hoogte te brengen van het laatste autonieuws. Zo zetten we net een extra stapje in onze service en beleving! De nieuwe Jeep Avenger 4xe is eind 2024 beschikbaar voor een pre-order.

HomeNieuwsNieuwe Jeep Avenger 4xe