9
HomeNieuwsShowroom sinds 28 april open zonder afspraak

Showroom sinds 28 april open zonder afspraak 28 april 2021

  • Onze werkplaats is geopend
  • Onze showroom is zonder afspraak te bezoeken
  • Onze verkopers zijn op diverse manieren bereikbaar

Middels dit bericht brengen wij je graag op de hoogte van de dienstverlening die wij momenteel kunnen bieden in verband met Corona.

Werkplaatsafspraken

Onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud, APK en / of reparatie. Plan eenvoudig en snel een afspraak via autowinkel.nl/werkplaatsafspraak. Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn voor het inleveren van de sleutel van de auto. Het dragen van een mondkapje en het volgen van de RIVM-richtlijnen is hierbij verplicht.

Showroom

Sinds 28 april zijn onze showrooms weer zonder afspraak te bezoeken. Uiteraard kun je nog steeds een bezoek plannen via ons contactformulier of neem contact op via de telefoonnummers onderaan dit nieuwsbericht.

Liever contact vanuit huis? Onze verkoopadviseurs kunnen je prima helpen via bijvoorbeeld Whatsapp of FaceTime (beeldbellen) om een auto in onze showroom te laten zien, een taxatie te doen of voor een informatief gesprek. Neem ook hiervoor contact op via onderstaande telefoonnummers.

Aflevering auto

Heb je een afspraak gepland voor het ophalen van jouw nieuwe auto of occasion? Deze kan gewoon doorgang vinden. Eventueel is aflevering op locatie mogelijk.

Bereikbaarheid

Wij zijn gewoon bereikbaar op de manieren die je van ons gewend bent. Onze medewerkers nemen de RIVM-richtlijnen in acht en dragen zorg voor jouw en onze veiligheid.

Heb je vragen over je afspraak, auto en/of de beperkte showroom mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummers:

Woerden: 0348 – 435 790
Alphen aan den Rijn: 0172 – 204 030
Waddinxveen: 0182 – 205 025

Namens alle medewerkers van AutoWinkel hopen we dat jij en je dierbaren de coronaperiode in goede gezondheid doorkomen.

Met vriendelijke groet,
Team AutoWinkel

HomeNieuwsShowroom sinds 28 april open zonder afspraak