9
HomeOnderhoud & Service

Onderhoud & Service

Bij AutoWinkel kun je altijd terecht met je Fiat, Alfa Romeo, Jeep of Abarth voor onderhoud, APK of reparatie, wat de leeftijd van je auto ook is. Onze klanten profiteren van een uitgebreid servicepakket en we zorgen ervoor dat je veilig rijdt tegen zo min mogelijk kosten. Met onze all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent.

Reparatie van je Fiat, Alfa Romeo of Jeep? Wij streven ernaar de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden. Als je bijvoorbeeld niet meteen nieuwe onderdelen wil laten gebruiken, dan kijken wij of gebruikte materialen een goed alternatief zijn.

Wist je dat we ook sterk zijn in Camper onderhoud? Kom bij ons langs en laat je informeren.

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat het niet altijd uitkomt om naar onze garage te komen. Daarom komen wij je auto graag halen. Als het nodig is, wisselen we de auto dan om voor een leenauto. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Extra Garantie – Maximum Care

Het is mogelijk om uit te breiden met een aanvullende garantie met Maximum Care van Mopar Vehicle Protection, dit beschermt je voertuig tot en met 5 jaar na eerste registratie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

ServicePlus Pas

Mocht je onverwachts pech krijgen, dan wil je maar één ding: snel geholpen worden. Gelukkig kan dat! Dag en nacht, zeven dagen per week en door heel Europa. Voor slechts € 58,25 per jaar. Vraag de ServicePlus Pas nu aan bij één van de vestigingen van AutoWinkel.
Voor meer informatie bekijk de algemene voorwaarden.

De service-adviseurs en monteurs van AutoWinkel staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien. Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Werkplaatsafspraak plannen
HomeOnderhoud & Service