8.9
Home
Peugeot garage Woerden

Peugeot garage Woerden

Eurorepar is dé Peugeot garage in Woerden voor reparaties, keuringen en APK. Onze deskundige monteurs zijn gespecialiseerd in keuring en reparatie van Peugeot auto’s. En houden tegelijkertijd scherp oog op de kosten.

Afspraak maken? Bel ons op 0348 – 203 095 of klik op onderstaande button.

Scherpe prijs

Onze garage is aangesloten bij het Eurorepar Car Service-netwerk. Dat maakt dat we auto onderdelen voor lagere inkoopprijzen kunnen aanschaffen.

Heldere aanpak

Van ons krijg je geen rekening voor werk dat niet vooraf met je besproken is. We stemmen van tevoren met je af hoe we met extra reparaties omgaan. Of nemen als dat nodig is, tijdens het onderhoud of de keuring contact met je op.

Haal en breng service

Als je zelf geen tijd hebt om je Peugeot te komen brengen, halen we die bij je thuis op. En als we klaar zijn brengen we ‘m vanuit de garage weer bij je terug.

peugeot garage woerden

Peugeot onderhoud & reparatie

We verzorgen in onze Peugeot garage reparatie en onderhoud van wielophanging, accu, airconditioning, spiegels, banden,, remmen, uitlaat en distributieriem.

Basisbeurt

Tijdens de basis onderhoudsbeurt checken we je Peugeot op de 28 meest essentiële onderdelen. En verversen we natuurlijk de olie en het oliefilter. Zodat je er van op aan kan dat je auto weer een tijd betrouwbaar verder rijdt.

Kosten: €119,-

Peugeot APK keuring

Onze APK keurmeesters verrichten de APK met zorg en vakmanschap.

De APK keuring kost €29,95, daarvoor krijg je:

  • verkeersveiligheid check (wielophanging, banden, schokdempers, remmen, stuurinrichting, verlichting en carrosserie)
  • veiligheidscheck (controlesystemen voor o.a. airbags, bandenspanning en stuurbekrachtiging)
  • algemene check (kentekenbewijs en voertuigidentificatienummer)

peugeot garage

Onze werkwijze

We zorgen er in onze Peugeot garage voor dat je auto z’n waarde behoudt. En dat je zo lang mogelijk veilig en comfortabel verder rijdt. Met een garantie op onderdelen en arbeidsloon van minimaal 2 jaar. Zodat je zeker weet dat je auto goed blijft presteren.

Zorgvuldige service

Zorgvuldige service staat bij onze Peugeot garage voorop. Onze gedreven monteurs denken graag met je mee. Ons team streeft naar moeiteloze communicatie en heldere afstemming. Bovendien staan we bekend om onze lekkere koffie. Zo kun je onze service zelfs proeven.

Gebruikte onderdelen

Als je wilt onderzoeken we voor je of we met goede kwaliteit gebruikte onderdelen uit onze Peugeot garage kunnen werken. Dat kan een groot verschil maken in de kosten.

Waarom Eurorepar Peugeot garage Woerden?

  • Met onderhoud bij Eurorepar behoudt je Peugeot zeker z’n waarde.
  • Gastvrijheid zit in ons bloed. En in onze koffie.
  • Maximale service voor minimale kosten.
  • Moeiteloze communicatie en afstemming.
  • Onze gedreven monteurs denken met je mee.

“Fijn ontvangen op het bedrijf met lekkere koffie erbij. Zeer vriendelijke mensen. Alle tijd gehad om een proefrit te maken. Daar was geen haast bij. Alles bij elkaar zeer fijn bedrijf en top geholpen.” (Jur uit Heerhugowaard)

“Topservice, denken mee en doen net die stap extra om je super van dienst te zijn. Zojuist nog een kratje bier en zak borrelnoten gebracht voor hun fantastisch service!” (Monique van Haas , Woerden)

“Het standaard auto verkooppraatje kent iedereen inmiddels wel “geweldige auto, mankeert niets aan echt een pareltje.” En service tot aan de deur. Dat is hier niet zo, ze weten waar ze het over hebben en zullen je niet een auto door je neus boren om aan de cijfertjes te komen.” (Danielle , Uithoorn)

“Prettige onderhandelingen en de auto kreeg bij aflevering nog een APK keuring en enkele onderdelen zijn kosteloos vervangen. Hier kom ik zeker nog eens terug.” (Shannon , Wassenaar)

Onze zes beloften

Een vriendelijke ontvangst

Onze medewerkers voelen zich betrokken bij het wel en wee van onze Peugeot garage. En dat merk je aan onze balie!

Objectief advies

Onze deskundige technici controleren de staat van je auto alsof het hun eigen auto is. Wij voeren alleen werkzaamheden uit waarvoor akkoord is gegeven.

24 maanden garantie

We geven minimaal 24 maanden garantie op onze onderdelen en het arbeidsloon.

Kwaliteit

Wij hebben ervaren en deskundige technici in dienst met kennis van alle automerken.

Scherpe prijs

Als lid van het Eurorepar Car Service-netwerk profiteren wij van lagere inkoopprijzen op onderdelen.

Gemak

Je maakt snel en gemakkelijk een afspraak voor onderhoud bij onze Peugeot garage in Woerden. Dit kan telefonisch, via chat of online.

BETAALBAAR ONDERHOUD
MET DE SERVICE VAN AUTOWINKEL

Neem contact op

Adres:
Barwoutswaarder 11
3449 HE Woerden

Tel: 0348 – 203 095
Mail: eurorepar@autowinkel.nl

Openingstijden:
Ma – vr: 07:30 tot 17:00
Za – zo: Gesloten

Folkert van der Marel
Vestigingsmanager

Pascal Tolboom
Autotechnicus Peugeot garage

Gilbert Lekkerkerker
Autotechnicus Peugeot garage

Home
Peugeot garage Woerden