Voordeel tijdens Fiat Bedrijfswagenweken

Geplaats op: 12/10/2018

De Fiat bedrijfswagenweken zijn verlengd t/m 31 oktober. Profiteer tijdelijk van extra veel voordeel bij Autowinkel op alle Fiat Professional modellen.

Er zijn twee manieren om te werken: amateuristisch en professioneel. Ben je een echte pro? Kom dan naar de Fiat Bedrijfswagenweken bij Autowinkel. Tot en met 31 oktober profiteer je van vele extra voordelen:

  • Extra voordeel op alle modellen, oplopend tot wel € 8.800,-
  • 0% rente bij financiering op alle modellen, alle versies!
  • Rijden binnen 10 dagen

Wacht niet langer, kom in actie en STOP bij Autowinkel.

Tijdelijk extra veel voordeel bij Autowinkel

Wie wil er nou geen extra voordeel? Pak je kans en geniet van de Bedrijfswagenweken van Fiat. Tot ruim € 2.900 op de nieuwe Fiorino, € 4.100 op de comfortabele Doblò, € 7.300 op de populaire Talento en tot € 8.800 op de Fiat Ducato. Of kies je voor de ruige Fullback, de veelzijdige pick-up van Fiat.

Aantrekkelijke leaseprijs per maand voor 0% rente

Wist je dat je tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken al een Florino kunt rijden van € 49 per maand? Of ga voor een Talento vanaf slechts € 209 per maand. Financier uw nieuwe bedrijfswagen met financial lease en profiteer van investeringsaftrek, vaste maandelijkse leasetermijnen en behoud van liquide ruimte om te ondernemen. Tijdens de Bedrijfswagenweken profiteert u van 0% rente op de financiering!

Snel op weg? Binnen 10 dagen kun je rijden!

Ben je druk, druk, druk en snel op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Kies dan voor een model uit voorraad van Autowinkel. Binnen 10 dagen ben je dan op weg naar de volgende klus. De rijk uitgeruste modellen ui de Pro Edition serie zijn nu extra scherp geprijsd. Zo rijdt je de Ducato Pro Edition van € 26.795 voor € 17.955. Tijd om in te stappen dus!

Meer weten over de Fiat Bedrijfswagenweken? Neem dan snel contact met Autowinkel! Wij staan in de startblokken om je snel op weg te helpen!