9
HomeAutoWinkel zakelijk
Geen zorgen, wij regelen het voor je!
Zakelijk

AutoWinkel zakelijk

Als officieel dealer van Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Abarth ben je bij AutoWinkel aan het juiste adres voor het vinden van de ideale (bedrijfs)auto. Het maakt bij ons niet uit of je ZZP’er  bent met één auto of een bedrijf met een groter wagenpark: onze specialisten helpen graag met de keuze van de perfecte bedrijfsauto.

Wij hebben altijd diverse modellen op voorraad zodat je direct kunt ervaren welk model het beste past bij jouw wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op basis van je wensen en behoeften de beste aanbieding kunnen maken.

Bedrijfswagens

Sluit de standaard inrichting van de bedrijfswagen niet helemaal aan op je wensen? Geen zorgen! Of het nu gaat om betimmering, bestickering, het plaatsen van een trekhaak of andere specifieke wensen zijn: wij regelen het voor je.

Leasen

Bij AutoWinkel is lease ook geen probleem.  Door onze aantrekkelijke lease- en financieringstarieven hoef je je geen zorgen te maken. Wij staan voor je klaar om de juiste afweging te maken, denk daarbij aan: lease op maat, short lease of full operational lease.

Service

Wij snappen dat stilstand geen optie is. Daarom profiteer je als zakelijke rijder bij AutoWinkel van voordelen. Wij zorgen dat je voordelig en extra snel weer op weg bent!

Eigen schadeherstelbedrijf

AutoWinkel heeft een eigen schadebedrijf dus we kunnen  er zelf voor zorgen dat je snel weer onderweg bent. In de meeste gevallen wordt uw auto opgehaald en krijg je direct vervangend vervoer.

Vestigingen

Met drie vestigingen in het Groene Hart is er altijd een AutoWinkel in de buurt: Woerden, Waddinxveen en Alphen aan den Rijn.

Waarom AutoWinkel?

  • Vijf merken onder één dak
  • Altijd een vast contactpersoon
  • Bezoek aan huis/ bedrijf
  • Shortlease of huur bij tijdelijke extra vervoersbehoefte
  • Specialist in bedrijfswageninrichting
  • Voorrang in de werkplaats bij onderhoud/ pech
  • Passend vervangend vervoer

Onze bedrijfswagens

Bekijk hier onze voorraad bedrijfswagens

Contactpersoon zakelijk

Tim van Rijn
TimVerkoopleider
06 – 47 18 40 11
tim@autowinkel.nl

HomeAutoWinkel zakelijk